Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Llar d'infants Petits Gegants

Escriu-nos On som

Llar d'infants bilingüe a Sant Feliu de Llobregat

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Projecte educatiu innovador, amb espais amplis, amb un personal qualificat i implicat i amb un clima d'aprenentatge. Així és la nostra guarderia infantil bilingüe a Sant Feliu de Llobregat, la llar d'infants Petits Gegants. L'opció preferida dels pares i dels més petits. Tenim un ampli horari i els nostres serveis estan dirigits a nens des de 0 fins a 3 anys.

L'objectiu del nostre centre és clar: volem que els nens aprenguin fent el que més els agrada, jugar. Volem que descobreixin a través de l'aprenentatge, que vagin creant vincles afectius amb els seus companys i amb les mestres i que se sentin feliços en un entorn pensat per a ells.


La nostra metodologia es basa a potenciar el desenvolupament dels més petits en l'àmbit psicomotriu, social i cognitiu. Per fer-ho, disposem d'espais amplis i adaptats a cadascuna de les seves necessitats i apliquem el mètode Montessori, a més de l'experimentació precoç que aconseguim a través dels jocs i del descobriment. Per aplicar tota aquesta metodologia de forma efectiva portem a terme programes adaptats a les etapes i al creixement del nen amb l'objectiu que puguin créixer i aprendre en funció dels seus interessos i de les inquietuds pròpies de la seva edat.


Vols saber-ne més? Vine a conèixer el nostre centre, estarem encantats d'ensenyar-te les nostres instal·lacions. Disposem d'un menjador propi, d'un parc de boles i d'àmplies zones a l'aire lliure.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Torras i Bages, 32 08980 Sant Feliu de Llobregat Barcelona
Carrer Torras i Bages, 32 08980 Sant Feliu de Llobregat Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied